Ιατρός Απόστολος Σταθέλλης

Digital Marketing Manager | Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Ευχαριστώ θερμά τον ιατρό Απόστολο Σταθέλλη για την εμπιστοσύνη του στη προώθηση της ιστοσελίδας του στις μηχανές αναζήτησης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα και γι αυτό τον λόγο το κίνητρο και η θετική διάθεση να πετύχουμε είναι μεγάλο. Ο κύριος Σταθέλλης είναι ένας έμπειρος αθλητίατρος με μεγάλη εξειδίκευση σε τραυματισμούς και παθήσεις που χρίζουν χειρουργικής αντιμετώπισης. Μια από αυτές είναι και το εξάρθρημα ώμου, όποου δίνει αποτελεσματικές λύσεις.

Στα οργανικά αποτελέσματα αποτελεί ο γιατρός μια από τις βασικές επιλογές των ασθενών, καθώς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στη Google σε κομβικής σημασίας λέξεις κλειδιά, όπως επικονδυλίτιδα, εξάρθρημα ώμου, ρήξη μηνίσκου, ρήξη οπίσθιου χιαστού, Αθλητίατρος και πολλές ακόμη. Ο τομέας της υγείας είναι πολύ δύσκολος, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος συνεπώς τόσο η ιστοσελίδα στο τεχνικό κομμάτι, πρέπει να είναι σε άριστο επίπεδο, όσο και το Link Building να γίνεται σωστά και μεθοδικά σε μηνιαία βάση όπως και γίνεται.

Φυσικά για να διατηρήσεις μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις, θα πρέπει να εξετάσεις τον ανταγωνισμό προσεκτικά και να μελετήσεις πως θα αναδιαμορφώσεις το δικό σου πλάνο. Έτσι κάνουμε και εμείς.

www.stathellisorthopaedics.gr

αποστολος σταθελλης