Είτε μόλις ξεκινάτε μια εταιρεία μετακόμισης είτε είστε σε λειτουργία εδώ και χρόνια και θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, μια ολοκληρωμένη στρατηγική SEO είναι απολύτως απαραίτητη. Στην εποχή μας, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν διαδικτυακές αναζητήσεις για να βρουν αγαθά και υπηρεσίες. Επιπλέον, τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης θεωρούνται πολύ πιο αξιόπιστα από τις πληρωμένες διαφημίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι καταναλωτές είναι πιθανό να επιλέξουν εταιρείες που κατατάσσονται με επιτυχία στην πρώτη σελίδα της Google. Αλλά το να φτάσετε σε αυτό το πολυπόθητο κορυφαίο σημείο δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, ιδιαίτερα όταν ανταγωνίζεστε με κάθε μεταφορική εταιρεία στο διαδίκτυο! Εκεί μπαίνει η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO). Ωστόσο, η σφαίρα του SEO μπορεί να είναι τρομακτική για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Άλλωστε έχεις πολλά στο πιάτο σου.

Μεταξύ του χειρισμού των καθημερινών λειτουργιών της επιχείρησής σας και της διασφάλισης ότι οι πελάτες σας είναι ικανοποιημένοι με την εργασία σας, δεν αφήνει πολύ χρόνο για να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες μάρκετινγκ σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Με την ομάδα μου σίπλα σας θα χτίσουμε μια στρατηγική SEO που θα σας φέρει πραγματικά αποτελέσματα.

Γιατί να με επιλέξετε για το SEO της μεταφορικής εταιρείας σας;

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι το κλειδί για την εδραίωση της αυθεντίας της επωνυμίας, την κατάκτηση πελατών και την κράτηση θέσεων εργασίας επί πληρωμή. Όλο και περισσότερο, οι καταναλωτές αποφασίζουν ποιον θα προσλάβουν και τι θα αγοράσουν κάνοντας κύλιση στα smartphone τους ή κάνοντας έρευνα στους φορητούς υπολογιστές τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις αποχρώσεις του διαδικτυακού κόσμου. Όταν συνεργάζεστε με έναν πεπειραμένο SEO MARKETER εμπιστεύεστε μια εταιρεία που προσφέρει αποτελέσματα σε εκατοντάδες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Δουλέψαμε σκληρά για να μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον αλγόριθμο Google και τις βέλτιστες πρακτικές SEO. μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η διαδικτυακή στρατηγική μάρκετινγκ βρίσκεται σε καλά χέρια. Για να μην αναφέρουμε, οι μέθοδοί μας είναι πραγματικά δοκιμασμένες και αληθινές. Έχουμε αναπτύξει μια διαδικασία που λειτουργεί. Δεν μας πιστεύετε; Κανένα πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά στις περιπτωσιολογικές μελέτες πελατών μας για να δείτε τη διαφορά που έχουμε κάνει στις επιχειρήσεις — και τις ζωές — αμέτρητων άλλων επιχειρηματιών.

Τι μπορείτε να περιμένετε από μένα ως επαγγελματία;

Είμαστε πραγματικά οι ειδικοί στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και είμαστε ηγέτες στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική. Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, μπορείτε να περιμένετε: Μια ομάδα ειδικών να είναι στη διάθεσή σας. Αυτό περιλαμβάνει στρατηγικούς SEO, συγγραφείς περιεχομένου, αποκλειστικούς διαχειριστές λογαριασμών και συντονιστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Διασφαλίζουμε πάντα ότι τα έργα ολοκληρώνονται έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού. Δεν είναι μόνο οι δημοφιλείς λέξεις κλειδιά, που

Εξατομικευμένη και αυθεντική εξυπηρέτηση. Γνωρίζουμε ότι η επιχείρησή σας είναι μοναδική από άλλες εταιρείες μετακόμισης, επομένως συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μάρκετινγκ που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντική ανάπτυξη.

Ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ. Ίσως χρειάζεστε απλώς βοήθεια για τη σύνταξη της περίεργης ή δύο ανάρτησης ιστολογίου ή ίσως χρειάζεστε προσπάθειες μάρκετινγκ πλήρους εξυπηρέτησης. Όποια και αν είναι η περίπτωση, η ομάδα των επαγγελματιών μας το έχει καλύψει. Εκ των προτέρων, διαφανής τιμολόγηση. Προσφέρουμε πακέτα από μήνα σε μήνα, ώστε να μην παγιδευτείτε ποτέ σε μια δέσμευση από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Αντίθετα, στοχεύουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας—και την επιχείρησή σας—κάθε μήνα.

Η διαφάνεια είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας και έχετε την ελευθερία να συμμετέχετε όσο θέλετε όταν πρόκειται για την παρακολούθηση της προόδου της καμπάνιας σας.

Ευέλικτα σχέδια μάρκετινγκ. Δεδομένου ότι προσφέρουμε υπηρεσίες από μήνα σε μήνα, αν θέλετε να αλλάξετε το σχέδιο μάρκετινγκ, μπορούμε να το ανταποκριθούμε. Συχνά, έχουμε έμπειρους πελάτες που ξεκινούν με το βασικό πακέτο, μόνο που ενθουσιάζονται τόσο με τις υπηρεσίες μας που μεταφέρουν το σύνολο των εργασιών ψηφιακού μάρκετινγκ στο SEO MARKETER.

Γιατί να με εμπιστευτείτε;

Στον SEO MARKETER, είμαστε μια επιχείρηση ψηφιακού μάρκετινγκ με πλήρεις υπηρεσίες. Ενώ εστιάζουμε στην εφαρμογή SEO, μπορούμε επίσης να χειριστούμε άλλες πτυχές του σχεδίου μάρκετινγκ. Για παράδειγμα, η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να ασχοληθεί με τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις πληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες και ακόμη και τη διαχείριση της φήμης της επωνυμίας. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από άλλες εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ είναι ότι γνωρίζουμε πραγματικά τους πελάτες μας.

Πιστεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με όλους τους πελάτες μας. Θα αφιερώσουμε χρόνο για να: Αξιολογήστε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί; Προσδιορίστε τα σημεία στόχου σας.

Τι λείπει από την τρέχουσα στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ και ποια εμπόδια υπάρχουν για την επιχείρησή σας; Ερευνήστε το κοινό-στόχο σας.

Τι λειτουργεί για τους τρέχοντες πελάτες σας;

Ποιο άλλο κοινό θα θέλατε να προσεγγίσετε; Δημιουργήστε άλλους τομείς εξυπηρέτησης και ευκαιρίες για επέκταση.

Πού έχετε πολλές επιχειρήσεις και πού θα θέλατε να αποκτήσετε περισσότερες επιχειρήσεις;

Ποιο άλλο κοινό θα θέλατε να προσεγγίσετε; Δημιουργήστε άλλους τομείς εξυπηρέτησης και ευκαιρίες για επέκταση.

Θέλουμε να σας δούμε να είστε επιτυχημένοι, γι’ αυτό προσφέρουμε μια δωρεάν συμβουλευτική. Δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να μας γνωρίσετε καλύτερα, αλλά θέλουμε επίσης να αρχίσουμε να σας βοηθάμε να βιώσετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε σήμερα. Για να κλείσετε τη συμβουλή σας, καλέστε μας στο (6972132823.

Συμβουλές SEO για Μεταφορικές Εταιρείες

Για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ, η ομάδα μας έχει περιγράψει μια λίστα με συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε το όνομα της εταιρείας μετακόμισης και τελικά να βρείτε κατάλληλους δυνητικούς πελάτες που μετατρέπονται σε πελάτες που πληρώνουν.

Βελτιστοποίηση Google My Business

Έχετε καταχώριση στο Google My Business; Αυτή είναι μια από τις πιο θεμελιώδεις πτυχές του μάρκετινγκ της εταιρείας μετακόμισης στο διαδίκτυο. Όχι μόνο η καταχώρισή σας στο GMB εμφανίζεται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή για τους πελάτες να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία σας. Κριτικές πελατών Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της καταχώρισής σας στο GMB είναι η ευκαιρία για τους πελάτες να γράφουν κριτικές.

Αυτό σας βοηθά να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία του πελάτη, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία να διαχειριστείτε τη φήμη της επωνυμίας σας απαντώντας σε σχόλια και ερωτήσεις. Επίσης, οι καταναλωτές είναι πιθανό να ελέγξουν τις κριτικές σας προτού αποφασίσουν εάν θα σας προσλάβουν ή όχι. Χάρτες Google Η καταχώρισή σας στον χάρτη είναι επίσης σημαντικό μέρος της σελίδας σας στο GMB. Με την εμφάνιση στους Χάρτες Google, μπορείτε πιο εύκολα να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες στην περιοχή εξυπηρέτησής σας. Αυτό είναι ωφέλιμο γιατί βοηθά στον περιορισμό με ποιους ανταγωνίζεστε. Α

ντί να ανταγωνίζεστε με όλες τις εταιρείες μετακόμισης στην πόλη ή την πολιτεία σας, μπορείτε να εστιάσετε σε πελάτες απευθείας στην κοινότητα που θέλετε να εξυπηρετήσετε.

SEO

Χωρίς SEO, είναι σχεδόν αδύνατο για τις εταιρείες να ανταγωνιστούν στο διαδίκτυο. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ανταγωνιστές σας είναι πιθανό να επιδιώκουν τις δικές τους καμπάνιες SEO, οπότε πρέπει να το κάνετε και εσείς – διαφορετικά ο ιστότοπός σας θα χαθεί στον άπειρο χώρο του Διαδικτύου. Τι σημαίνει όμως στην πραγματικότητα μια καμπάνια SEO; Ουσιαστικά, σημαίνει βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας, ώστε να είναι φιλικός προς τον χρήστη και να θεωρείται άξιος από την Google. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που προτιμά η Google, όπως γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης, πολλές εικόνες και δομημένο περιεχόμενο. Χρησιμοποιεί επίσης «ανιχνευτές ιστού» που αναζητούν γρήγορα ιστότοπους για να αντλήσουν σχετικό περιεχόμενο για να απαντήσουν σε ένα ερώτημα. Είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας, ώστε η Google να το θεωρεί σχετικό και αξιόπιστο. Για παράδειγμα όταν ένας υποψήφιος πελάτης αναζητήσει μετακομίσεις Αθήνα, πρέπει να είστε εκεί.

Τοπικό SEO

Μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από την ομάδα μας. Το τοπικό SEO χρησιμοποιεί γεωγραφικά στοχευμένες λέξεις-κλειδιά για να συνδεθείτε με πελάτες στην περιοχή σας. Αυτό περιορίζει τον όγκο του ανταγωνισμού που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αντί να εμφανιστείτε σε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης για όλες τις εταιρείες μετακόμισης στο διαδίκτυο, εμφανίζεστε σε ερωτήματα που στοχεύουν στη γεωγραφική σας περιοχή. Αυτός είναι ένας βασικός τρόπος για να μειώσετε την ανταγωνιστική κατάταξη λέξεων-κλειδιών και συμβάλλει στην ενίσχυση της οργανικής σας παρουσίας.

Content Marketing

Ο ακρογωνιαίος λίθος του SEO είναι το μάρκετινγκ περιεχομένου. Το περιεχόμενο όχι μόνο βοηθά στην ενίσχυση της εξουσίας της επωνυμίας και στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τη βάση πελατών σας, αλλά βοηθά επίσης τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται στην πρώτη σελίδα της Google. Στη μηχανή αναζήτησης αρέσει η δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη το περιεχόμενό σας —είτε ανάρτηση ιστολογίου είτε σελίδα υπηρεσίας— να είναι καλογραμμένο, χωρίς σφάλματα και ενημερωτικό. Πρέπει επίσης να ενσωματώνει λέξεις-κλειδιά για να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Καμπάνιες δημιουργίας συνδέσμων – Link Building

Στη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, υπάρχουν δύο πεδία: SEO εντός σελίδας και SEO εκτός σελίδας. Το πρώτο περιλαμβάνει το μάρκετινγκ περιεχομένου και τη βελτιστοποίηση των διαδικτυακών καναλιών σας, όπως ο ιστότοπός σας. Το τελευταίο χρησιμοποιεί τα διαδικτυακά κανάλια άλλων για να ενισχύσει την κατάταξή σας και την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Η πιο κοινή μέθοδος που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον τομέα είναι η backlinking. Ουσιαστικά, αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνδέσμων προς το περιεχόμενό σας σε άλλους έγκυρους ιστότοπους για να τονιστεί ότι ο ιστότοπός σας είναι αξιόπιστος.

Διαφημίσεις επί πληρωμή

Το κύριο πλεονέκτημα του SEO είναι ότι έχει μηδενική διαφημιστική δαπάνη. Εφόσον κατατάσσεστε οργανικά, η Google δεν σας χρεώνει για να τοποθετηθείτε στην πρώτη της σελίδα. Ωστόσο, αυτό διαφέρει από τις πληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Google Ads

Μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες διαφήμισης είναι το Google Ads, που ονομάζεται επίσης Google Adwords. Εδώ πληρώνετε την Google για να κατατάξει έναν συγκεκριμένο όρο αναζήτησης.

Συνήθως, πληρώνετε ανά το ποσό των κλικ που λαμβάνετε στον σύνδεσμό σας. Το όφελος αυτής της καμπάνιας είναι ότι θα βγείτε στην πρώτη σελίδα, εγγυημένα.

Διαφημίσεις στο Facebook

Οι διαφημίσεις Facebook είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στη ροή κοινωνικής δικτύωσης ή στις άκρες της πλατφόρμας. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των διαφημίσεων Facebook είναι η ικανότητά του να ακονίζει μια πολύ συγκεκριμένη αγορά-στόχο ή δημογραφικά στοιχεία.

Αυτό είναι επίσης χρήσιμο για επαναστόχευση, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας απευθείας εκεί που βρίσκονται οι υποψήφιοί σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Συμπληρώστε την φόρμα με τα ερωτήματα και τις ανάγκες της επιχείρισης σας.